طراحی سایت،سئو و بهینه سازی

طراحی سایت،سئو و بهینه سازی

طراحی سایت،سئو و بهینه سازی

طراحی سایت،سئو و بهینه سازی

۷ مطلب در فروردين ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

کلودفلر از بهترین ارائه دهندگان در زمینه سرویس CDN در جهان است که با امکانات بسیار زیادی از جمله DDoS Protection و فایروال های قدرتمند، می تواند عملکرد وب سایت شما را چندین برابر بهبود بخشد.

تمامی افراد می‌توانند از خدمات شگفت انگیز CloudFlare استفاده کنند و این خدمات دارای پلن رایگانی می باشند که در عرض چند دقیقه می توان آن را تنظیم کرد که راهنمایی های کامل آن در انتهای این مقاله درج شده است.

با راه‌اندازی CloudFlare کاربر name-server یا DNS های این سرویس را در دامنه خود تنظیم می کند و در نتیجه هر درخواستی که به طرف سایت بیاید از فیلتر کلود فلر عبور می‌کند به این ترتیب راه دسترسی روبات‌ها و هکرها به سایت بسته می‌شود. با عبور تمام ترافیک سایت از داخل CloudFlare سایت در برابر هر نوع دسترسی غیر مجاز مصون می‌شود.

از جذابیت های این سیستم برای سایت هایی است که نگران هستند بازدیدکنندگان‌شان را زمانی که سرورشان از دسترس به هر دلیلی خارج شد از دست بدهند، این سیستم زمانی که سرور از دسترس خارج شده باشد و سایت به هر دلیلی در دسترس نباشد به کمک کاربر می آید و سایت را همچنان نمایش خواهد داد، تا زمانیکه سرور به حالت عادی بازگردد.

همچنین این سیستم از ورود ربات های مخرب و نفوذگر و فعالیت های تهدید آمیز جلوگیری خواهد کرد.

کلودفلیر با فیلتر کردن ترافیک ربات‌ها و اسپم‌ها می‌تواند ترافیک مصرفی را کاهش دهد و انتقال اطلاعات سایت را بهینه سازی  کند تا سرعت باز شدن صفحات سایت بیشتر شود، همچنین از تهدید های امنیتی و مشکلاتی که باعث می شوند منابع سرور و پهنای باند هدر روند، جلوگیری می کند.

کلود فلر از تکنولوژی ای به نام انی کست (Anycast) استفاده می‌کند تا کاربر را به نزدیک ترین سرور متصل نماید.

 

 CDN چیست؟

 

شبکه تحویل محتوا یا همان Content Delivery Network که به اختصار CDN نامیده می‌شود به مجموعه ای از سرورها گفته می شود که به صورت شبکه ای در چندین نقاط جهان استقرار یافته و به صورت جغرافیایی تقسیم شده اند. با بکارگیری CDN محتوا با توجه به موقعیت جغرافیایی کاربر از طریق نزدیک‌ترین سرور به کاربر ارائه داده می‌شود. این سرویس در افزایش سرعت تحویل محتوا و پهنای باند در وب‌سایت‌های با ترافیک بالا و وب سایت‌های جهانی مانند گوگل، یاهو، فیس بوک و … بسیار تاثیرگذار است.

 

PoP ها و دیتاسنتر های کلودفلر

 

CloudFlare چندین دیتاسنتر مختلف در نقاط مختلف جهان دارد. شبکه تحویل محتوا‌ی آنها بصورت اتوماتیک تمام فایل های استاتیک (ثابت) را ذخیره می‌کنند، در این صورت آنها در مکانی نزدیک تر از نظر موقعیت فیزیکی به کاربر نگهداری شده و هر محتوا‌ی دینامیک یا متغیری که توسط دیتابیس تولید می شود از طریق خود وب سرور سایت منتقل می شود.

بر اساس گفته های کلودفلر در حال حاضر در ۱۰ مکان دیتاسنترها قرار دارند و عملیات مربوطه به خود را مانند کش کردن فایلها،جلوگیری از حملات و … را انجام می دهند. این مکان ها عبارت اند از : San Jose (US) ، Los Angeles (US) ، Chicago (US) ، Washington DC (US) ، New Jersey (US) ، Dallas ، Amsterdam ، Paris Hong Kong

شما میتوانید نقشه دیتاسنتر های Cloudflare در دنیا را در تصویر زیر ببینید؛ نقاط نارنجی بزودی به دیتاسنتر ها اضافه می شوند.

مزایای کلود فلر

 

فعال بودن دائمی سایت به دلیل کش های موجود در سرورهای کلودفلر حتی زمانی که سایت در دسترس نباشد.

بهینه سازی سایت و صرفه جویی در پهنای باند مصرفی

فشرده سازی کد های Javascript، CSS و HTML و در نهایت سرعت بالاتر

افزایش امنیت با جلوگیری از درخواست های ناسالم، حملات DDoS Protection و SQL Injection

ارائه سیستم آنالیز ترافیک جهت مدیریت بهتر ترافیک ها و بازدید ها

قابلیت Purge Cache جهت تازه سازی کش های ذخیره شده

فعال سازی HTTPS و SSL بر روی دامنه به صورت رایگان

و…

معایب کلودفلر

 

کلود فلر برای بعضی از کاربران ممکن است گزینه مناسبی نباشد مانند طراحان وب که می‌خواهند تغییرات را بصورت لحظه ای مشاهده کنند.

(البته با فعال سازی گزینه Development Mode در منوی Caching می توانید کشینگ کلودفلر را غیرفعال سازید تا مشکلی برای مشاهده تغییرات آنی خود نداشته باشید)

تا چندی پیش تنها عیب بزرگ و غیر قابل رفع کلودفلر، عدم پشتیبانی از پروتکل HTTPS در دامنه های .ir بود.

اما هم اکنون به دلیل همکاری با کمپانی Let’s Encrypt این مشکل کلودفلر رفع شده و می توانید از SSL رایگان بر روی دامنه ir. نیز بهره ببرید.

بهبود امنیت سایت با کلودفلر:

 

CloudFlare خدمات مناسبی در زمینه امنیت به سایت‌ها ارائه می‌دهد. به دلیل عبور ترافیک کاربران از سرورهای کلودفلیر درخواست‌ها آنالیز شده و در صورت مشکوک بودن بلاک می‌شوند. امنیت ارائه شده توسط CloudFlare در چند لایه طبقه بندی می‌شود.

WAF یا  Web Application Firewall : این سرویس پاسخ مناسبی به حملات SQL Injection، Cross-Site Scripting و فعالیت‌های اسپم می‌دهد.

محافظت DDoS در لایه ۳ و ۴ شبکه: وبسایت شما به صورت خودکار در مقابل حملات انجام شده بواسطه SYN، UDP و ICMP ایزوله می‌شوند.

محافظت DDoS در لایه ۷: در این سطح وبسایت شما با توجه به الگوی بازدید کاربران مورد بررسی قرار می‌گیرد و هر گونه فعالیت مشکوکی بلاک می‌شود.

قوانین اختصاصی mod_security: کلود فلر با تنظیم خودکار mod_security امنیت وب سایت را افزایش می‌دهد.

رمز نگاری‌های SSL : سرویس کلودفلر حتی در پلن‌های رایگان خود SSL اختصاصی CloudFlare را در اختیار وبسایت‌ها قرار می‌دهد. این رمزنگاری در افزایش امنیت اطلاعات کاربران تاثیر گذار است.

جلوگیری از DDOS 
DDOS در حال حاضر از خطرناک ترین نوع حملات محسوب می‌شود، بصورت کلی مبنای حملات DOS زیر بار قرار دادن یک سرویس به شکلی است که دیگر قادر به پاسخگویی نباشد و باعث اتلاف منابع و نهایتا کرش کردن سیستم شود، حال این منابع میتواند CPU و یا Bandwidth  باشد.

اگر حملات از چندین مبدا باشد Distributed  و یا DDoS نامیده می‌شود، حملات DDoS امروزه بسیار شایع می‌باشند، حملاتی که با ارسال درخواست های زیاد به سمت یک سرور و با تحمیل فشار زیاد به آن و مصرف پهنای باند سرویس در تلاشند تا سرور را از دسترس خارج کنند.

حقیقت ماجرا این است که کلودفلر (CloudFlare) می تواند باعث جلوگیری از حملات DDoS شود.

طبق گفته سایت کلودفلر، تاکنون در مقابل عظیم ترین حملات DDoS  تا حد ۶۰۰ گیگابیت بر ثانیه مقابله کرده است و روزانه نیز میلیون ها حمله را مسدود می‌کند.

در واقع مکانیزم کار کلودفلر به این شکل است وقتی که کاربر از آن استفاده می‌کند، بجای DNS های سایت خود باید دی ان اس کلودفلیر را تنظیم کند و در نتیجه DNS و IP سرور خودش مخفی می‌شود، در واقع یعنی از حملات دی داس در امان خواهد بود و همچنین کل ترافیک سایت بر بستر کلودفلر منتقل خواهد شد.

همچنین شما می توانید با تنظیم قابلیت Under Attack باعث شوید که تمامی ترافیک سایت شما به طور کامل توسط کلودفلر فیلتر شود تا از حملات شدید DDoS رهایی یابید. (البته در این حالت تمامی بازدیدکنندگان شما باید ۵ ثانیه صبر کنند تا به سایت شما منتقل شوند.)


آموزش نصب کلودفلر برای سایت:

 

ثبت نام CloudFlare فوق العاده آسان است و کمتر از ۵ دقیقه طول می کشد. این مقاله مراحل برای ایجاد یک حساب کاربری و اضافه کردن اولین وب سایت شما را مشخص می کند.

به این لینک بروید.

ثبت نام در کلودفلر

با وارد کردن آدرس ایمیل و رمز عبور خود، یک حساب کاربری کلودفلیر ایجاد کنید.

در قسمت Add a website نام دامنه  را وارد کنید و سپس بر روی دکمه  Scan DNS کلیک کنید. لازم نیست که “www” را به دامنه اضافه کنید. برای مثال، اگر وبسایت شما example.com باشد، example.com را تایپ کنید.

سوابق dns دامنه طی ۶۰ ثانیه بررسی می شود، پس از اتمام اسکن بر روی دکمه Continue کلیک کنید.

لیست dns رکوردهای دامنه که شامل ساب دامنه ها نیز می شود نمایش داده می شود، در ستون  Status  می توانید مشخص کنید که می خواهید چه رکوردهایی cloud  فعال   و یا با کلیک بر روی آیکون ابر  آن را غیرفعال کنید. بر روی رکورد هایی مانند MX هرگز کلود فلر ایجاد نمی گردد و کلا بدون ابر می باشد.

سپس بر روی دکمه Continue کلیک کنید.

در گام بعد مشخص می کنید که از چه پلن ارائه شده CloudFlare می خواهید استفاده کنید. درصورتیکه از پلن رایگان میخواهید استفاده کنید، گزینه Free Website  را انتخاب کنید و بر روی Continue برای ادامه مراحل کلیک کنید.

در مرحله بعد Nameserver هایی که لازم است در پنل دامنه خود تنظیم نمائید اعلام می شود.

جهت ادامه مراحل Continue را کلیک کنید

پس از این مرحله، اقدامات لازم انجام شده است، به صفحه ی اصلی سایت و تب Overview منتقل خواهید شد. ابتدا وضعیت یا Status سایت شما بر روی Pending یا معلق قرار دارد. در این حالت می بایست مدت زمانی را منتظر بمانید.

با کلیک بر روی Re-check Nameservers می توانید از وضعیت DNS ها را بررسی نمایید.

پس از اعمال تنظیمات وضعیت سایت به Active تغییر می کند.

تنظیم و ست شدن کامل DNS های کلود فلر بر روی دامنه های بین المللی تنها چند دقیقه زمان نیاز دارد و برای دامنه های .IR معمولا ۲۴ تا ۷۲ ساعت زمان می برد هنگامی که بروز رسانی سرور کامل شود، یک ایمیل تایید از Cloudflare دریافت خواهید کرد. در طول این مدت سایت شما با هیچ قطعی مواجه نخواهد شد.

فعال سازی SSL در کلودفلر
برای تنظیم SSL رایگان کلودفلر بر روی دامنه های .ir و بین المللی می توانید از لینک زیر کمک بگیرید.

منبع: ایران سرور

  • seo admin
  • ۰
  • ۰

هاست چیست؟

هاست یا فضای میزبانی وب سرویسی است که به سازمان ها و افراد امکان می دهد وب سایت یا صفحه وب خود را در فضای اینترنت قرار دهند.

هاستینگ یا میزبان وب کاری است که فناوری ها و خدمات مورد نیاز وب سایت یا صفحه وب را در اینترنت مشاهده می کند. وب سایت ها در رایانه های مخصوصی به نام هاست سرور ذخیره می شوند. هنگامی که کاربران اینترنت می خواهند وب سایت شما را مشاهده کنند ، تمام کاری که باید انجام دهند این است که آدرس وب سایت یا دامنه شما را در مرورگر خود تایپ کنند. سپس رایانه آنها به سرور شما متصل می شود و صفحات وب شما از طریق مرورگر به آنها تحویل داده می شود.

 

چطور هاست تهیه کنم؟

برای استفاده از هاست، بیشتر شرکت های هاستینگ نیاز دارند که شما مالک دامنه خود باشید. اگر دامنه ندارید ، شرکت میزبانی وب به شما کمک می کند تا یکی از آنها را خریداری کنید.
در اینجا ویژگی هایی وجود دارد که باید از ارائه دهنده میزبان خود انتظار داشته باشید:
حساب های ایمیل همانطور که قبلاً نیز اشاره شد ، بیشتر ارائه دهندگان میزبان به کاربران نیاز دارند تا نام دامنه خود را داشته باشند. با داشتن نام دامنه (به عنوان مثال www.yourwebsite.com) و ویژگی های حساب ایمیل ارائه شده توسط شرکت میزبان شما ، می توانید حساب های ایمیل دامنه (مانند yourname@yourwebsite.com) ایجاد کنید.

دسترسی FTP استفاده از FTP به شما امکان می دهد تا فایلها را از رایانه محلی خود در سرور وب خود بارگذاری کنید. اگر وب سایت خود را با استفاده از پرونده های HTML خود ایجاد می کنید ، می توانید فایل ها را از رایانه خود به سرور وب از طریق FTP منتقل کنید ، به این ترتیب امکان دسترسی به وب سایت شما از طریق اینترنت فراهم می شود.

پشتیبانی وردپرس WordPress ابزاری برای ایجاد وب سایت آنلاین است. این یک سیستم مدیریت محتوای وبلاگ نویسی و وب سایت قدرتمند است ، که روشی مناسب برای ایجاد و مدیریت وب سایت است. وردپرس بیش از 25٪ وب سایت های اینترنتی را تحت اختیار قرار می دهد. اگر ارائه دهنده برنامه های سازگار با وردپرس باشد یا خیر ، بیشتر ارائه دهندگان میزبانی بلافاصله به شما می گویند. الزامات ساده برای میزبانی وب سایت های وردپرس شما عبارتند از: PHP نسخه 7 یا بالاتر؛ MySQL نسخه 5.6 یا بالاتر.


اگر تصمیم دارید وب سایت خود را با Web.com ایجاد کنید و میزبان آن باشید ، علاوه بر دسترسی به سایت سازنده سایت کشیدن و رها کردن ، می توانید یک دامنه ، آدرس ایمیل و سفارشی سازی شده و وب هاستینگ همگی را به یک اشتراک بدست آورید.


چگونه می توان تجارت آنلاین من از خدمات میزبانی وب بهره برد؟


برای انتشار وب سایت خود به صورت آنلاین ، وب سایت کسب و کار شما به یک سرویس میزبانی وب نیاز دارد. با این حال ، میزبان وب بیش از خدمات میزبانی وب فقط به صاحبان مشاغل می دهد! به عنوان مثال ، شرکت های میزبان وب به طور معمول از تکنسین های داخلی استفاده می کنند تا اطمینان حاصل کنند که وب سایت های مشتری آنها 24/7 فعال است. به علاوه ، هنگامی که دارندگان وب سایت به کمک یا عیب یابی نیاز دارند (به عنوان مثال اولین ارسال اسکریپت ، ایمیل که قادر به ارسال / دریافت ، تجدید نام دامنه و موارد دیگر نیست) ، پشتیبانی داخلی میزبان وب به افراد مراجعه کننده تبدیل می شود. یک سرویس میزبانی وب حرفه ای تجربه ای بدون دردسر را برای صاحبان مشاغل تضمین می کند ، بنابراین می توانند وقت و تلاش خود را بر روی مشاغل خود بطور کارآمد متمرکز کنند.

منبع: https://www.website.com/

 

  • seo admin
  • ۰
  • ۰

گواهینامه SSL چیست؟

در واقع Secure Sockets Layer و به اختصار گواهی SSL یک پروتکل رمزنگاری است که برای حفظ امنیت ارتباطات از طریق اینترنت طراحی شده است. گواهی SSL یک پرونده امضا شده دیجیتالی است که برای یک نام دامنه یا نام دامنه خاص صادر شده است. علاوه بر نام دامنه ، گواهی نامه حاوی امضای صادرکننده ، شماره سریال ، تاریخ انقضا و غیره است. برای فعال کردن اتصال ایمن و محافظت از اطلاعات مهم ، باید یک پرونده گواهی SSL بر روی سرور نصب شود. پس از اتمام نصب SSL ، می توانید به طور ایمن از طریق HTTPS یا هر پروتکل SSL دیگر مانند FTPS ، IMAPS ، POP3S ، SMTPS ، NNTPS ، LDAPS و غیره به خدمات خود دسترسی داشته باشید.

بنابراین ، اجازه دهید نگاهی به مزایای داشتن گواهی SSL بیندازیم.

رمزگذاری

یک گواهینامه SSL به محافظت از اطلاعات حساس مانند ورود به سیستم ، گذرواژه‌ها ، اطلاعات حساب و اطلاعات دارندگان کارت برای وب سایتهای تجارت الکترونیکی در طول ارتباطات اینترنتی کمک می کند. اصولاً اینترنت زنجیره ای از رایانه ها است و هر رایانه ای که در انتقال داده از مبدا به مقصد شرکت می کند می تواند اطلاعات غیر رمزنگاری شده را بخواند و تشخیص دهد. ایده اصلی این است که تمام اطلاعات قبل از ارسال رمزگذاری می شوند و فقط سرور وب و بازدید کننده وب سایت دارای کلیدهای شخصی برای رمزگشایی و تشخیص آن هستند. رمزگذاری مانع از استراق سمع و دستکاری اطلاعات توسط هکرها و سارقان هویت می شود.

 

احراز هویت گواهینامه SSL

این مهم است که بدانید وب سایتی که مایل به بازدید از آن هستید و از کجا می خواهید پرداخت کنید معتبر و قابل اعتماد است. برای سهولت در شناسایی ، سرور وب سایت گواهی SSL را برای تأیید به مرورگر وب شما می فرستد. مرورگر وب اطلاعات دریافت شده از گواهینامه SSL را تجزیه و تحلیل می کند و تصمیم می گیرد که به گواهینامه اعتماد داشته یا خیر.

چرا به برخی از گواهینامه های SSL اعتماد دارید ، و برخی دیگر نه؟ تفاوت اصلی در این است که گواهینامه های معتبر SSL پس از گذراندن متقاضی (صاحب وب سایت) مراحل تأیید اعتبار توسط مجوزهای صدور گواهینامه صادر می شوند. هر مرورگر وب مدرن با پیکربندی به روز ، به گواهینامه های SSL صادر شده توسط مقامات گواهی نامه اعتماد می کند. عمق تأیید و سطح اطمینان بیشتر به نوع اعتبار یک گواهی SSL خاص بستگی دارد.

 

 اعتبار دامنه

مقرون به صرفه ترین و حداقل تأیید شده نوع گواهی SSL. معمولاً ، سازمان صدور گواهینامه فقط حقوق کنترل دامنه را برای یک نام دامنه خاص تأیید می کند. دستورالعمل های بیشتر در مورد نحوه تکمیل اعتبار سنجی کنترل دامنه (DCV) را می توان در اینجا یافت.
   از دیگر مزایای گواهی SSL اعتبار سازمان گواهینامه های SSL از این نوع به طور پیش فرض شامل نام و آدرس شرکت می باشد. شخصی که متقاضی صدور گواهینامه OV است باید ثابت کند که سازمان واقعی است. جزئیات سازمان باید در بانکهای اطلاعاتی عمومی آنلاین قابل دسترسی باشد. شماره تلفن سازمان نیز تأیید شده است. همچنین مجوز گواهی ممکن است برای اثبات هویت شرکت ، مستندات دیگری را نیز لازم داشته باشد. اطلاعات اعتبار سنجی دقیق مربوط به گواهینامه های OV را می توان در اینجا یافت.
    اعتبار سنجی تمدید فقط گواهینامه های EV بالاترین سطح اعتماد کاربر را ارائه می دهند. علاوه بر الزامات OV ، یک کارمند قانونی (VP ، افسر ، مدیرعامل ، CIO) که دارای صلاحیت امضای توافق نامه مشترک و درخواست گواهی است ، می تواند از گواهی EV درخواست کند. این سازمان باید بیش از 3 سال به ثبت رسیده و فعالیت خود را آغاز کند. در غیر این صورت ، CA ممکن است مستندات اضافی را لازم داشته باشد. اطلاعات بیشتر در مورد اعتبار سنجی توسعه یافته را می توان در اینجا یافت.

 

افزایش رتبه بندی جستجوی Google

با شروع از تاریخ 06/08/2014 ، گوگل اعلام کرد که داشتن یک گواهینامه SSL در وب سایت شما نصب شده است، باعث افزایش موقعیت رتبه شما می شود ، که این یکی دیگر از دلایل عالی برای استفاده از SSL است.

شاخص های قابل اعتماد

از دیگر مزایای گواهینامه SSL همچنین منابع وب شما را با شاخص های قابل اعتماد ارائه می دهد که می تواند به بازدید کنندگان کمک کند تا اطمینان حاصل کنند که وب سایت شما با اطمینان قابل محافظت است. همه گواهینامه های SSL از شرکت Namecheap یک قفل در نوار آدرس و https: // اتصال بدون توجه دارند. کدام یک از اعتبارسنجی ها هستند. مراجع ویژه هر محصول SSL را با علائم امنیتی اضافی - مهر سایت هایی که ممکن است در وب سایت شما نیز نصب شده باشد ، تأمین می کنند. این علائم امنیتی اختیاری هستند که می توانند ثابت و پویا باشند. مهر سایت های پویا و همچنین گواهینامه های SSL ممکن است اطلاعات مختلفی درباره نام دامنه ، سازمان (در صورت داشتن) ، سازمان مجوز و پارامترهای امنیتی نشان دهند. بیایید نگاهی به شاخص های معتبر مختلف بر اساس انواع اعتبار سنجی بیندازیم:

1. گواهینامه های SSL تأیید اعتبار دامنه

 

2. گواهینامه های اعتبار سنجی SSL سازمان


3. مجوزهای اعتبار سنجی SSL گسترده

منبع: Namecheap

  • seo admin
  • ۰
  • ۰

اگر صاحب کسب و کار هستید ، میزبانی وب یک ضرورت است. و داشتن سایت و هاست میزبانی دیگر یک چیز لوکس اختیاری نیست. جهان همیشه آنلاین ما خواستار ایجاد وب سایت آنلاین است. در واقع ، حتی فروشگاه های محلی آجر و ملات از طریق اینترنت قابل کشف هستند. حداقل یک شرکت به یک سایت با مکان و ساعت کاری نیاز دارد.
چرا؟ از آنجا که کلمه لفظی در عصر اینترنت شما را مجذوب خود می کند. مردم مشاغل و شرکتهای جدید را - حتی مشاغل محلی - از طریق بینگ ، گوگل و یاهو را کشف می کنند. اگر آدرس وب سایت قابل قبولی ندارید ، شانس ایجاد یک صفحه آنلاین از طریق شبکه های اجتماعی نیز وجود دارد. البته میزبانی وب فقط مخصوص مشاغل نیست. شما ممکن است بخواهید میزبان هاست یک وب سایت شخصی یا یک وبلاگ نیز باشید. در هر صورت ، خدمات در اینجا شما را تحت پوشش قرار داده است.


ببینید چگونه خدمات هاست را آزمایش می کنیم

اولین قدم برای ایجاد حضور آنلاین شما ، یافتن هاست وب است ، شرکتی که فایلهای وب سایت شما را روی سرورهای خود ذخیره کرده و آنها را به مرورگرهای خوانندگان و مشتریان شما تحویل می دهد. 

خدمات میزبانی وب مقدارهای مختلفی از انتقال داده های ماهانه ، ذخیره سازی اطلاعات ، ایمیل و سایر ویژگی ها را ارائه می دهد. حتی نحوه پرداخت (پرداخت ماهانه به ماه در مقابل پرداخت سالانه) نیز می تواند بسیار متفاوت باشد ، بنابراین ، صرف وقت برای ترسیم دقیقاً آنچه نیاز شرکت شما برای موفقیت آنلاین است ضروری است. بسیاری از این شرکت ها خدمات میزبانی نمایندگی را نیز ارائه می دهند که به شما امکان می دهد برای خودتان وارد تجارت شوید و میزبانی را برای مشتریان خود ارائه دهید بدون اینکه شما نیاز به چرخش سرورهای خود داشته باشید.

همچنین باید خود را با بسیاری از رده های میزبانی وب که در دسترس هستند آشنا کنید. در تحقیق خود ، سرور خصوصی مجازی مشترک (VPS) ، میزبانی اختصاصی و برنامه میزبانی وردپرس را پیدا خواهید کرد. هر لایه مشخصات و ویژگی های متفاوتی را ارائه می دهد که شما باید برای تجزیه و تحلیل وقت بگذارید. من آنها را تجزیه خواهم کرد.


هاست اشتراکی چیست؟

هاست اشتراکی یک هاست به صورت مشترک  است که در آن ارائه دهنده چندین سایت به چند نفر را در یک سرور واحد قرار می دهد. به عنوان مثال ، سایت A همان سرور را با سایت های B ، Site C ، Site D و Site E. به اشتراک می گذارد. روند صعودی این است که چندین سایت هزینه سرور را به اشتراک می گذارند ، بنابراین میزبانی وب مشترک به طور کلی بسیار ارزان است. در حقیقت ، شما می توانید گزینه ای با هزینه کمتر از 10 دلار در هر ماه پیدا کنید.
بهترین پیشنهادات میزبانی وب در این هفته 

    HostGator:

60٪ تخفیف میزبانی هاست با پهنای باند بدون فضا و فضای هاست را با 2.75 دلار در هر ماه شروع می کنید.
    هاستینجر تا 90٪ تخفیف میزبانی وب با پهنای باند 100 گیگابایتی با شروع $ 0.99 در هر ماه
    Bluehost:

حداکثر 60٪ تخفیف هاست با وب سایت های نامحدود با 3.95 دلار در هر ماه شروع می شود.
    Domain.com:

برنامه میزبانی اساسی با باند مقیاس پذیر با شروع 3.75 دلار در هر ماه
    GoDaddy:

50٪ تخفیف میزبانی وب برای کاربران جدید با شروع 4.50 دلار در هر ماه (استفاده از کوپن: cjcoff50hu)

منبع: pcmag

  • seo admin
  • ۰
  • ۰

گام اول راه اندازی سایت وردپرسی

در ادامه آموزش وردپرس و ساخت سایت وردپرسی یکی از رایج ترین اشتباهاتی که مبتدیان مرتکب می شوند ، انتخاب پلت فرم اشتباه برای ساخت وب سایت وردپرسی است. خوشبختانه ، شما اینجا هستید ، بنابراین ما به شما کمک میکنیم و شما اشتباه نمی کنید.

برای اکثر کاربران ، یک سایت خود میزبان WordPress.org یک راه حل عالی است. این برنامه با هزاران طرح و افزونه همراه است که به شما امکان می دهد هر نوع وب سایتی را که می توانید در مورد آن فکر کنید ایجاد کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع ، لطفاً راهنمای ما را در مورد چرایی استفاده از وردپرس ببینید.

وردپرس برای ساختن هر نوع وب سایت و بدون هیچ محدودیتی ، در دسترس و استفاده از هر کس رایگان است.

اگر WordPress رایگان است ، پس هزینه از کجا می آید؟

وردپرس رایگان است زیرا باید نام دامنه و هاست خود را ترتیب دهید ، که هزینه آن نیز است. برای اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع ، به مقاله ما مراجعه کنید که چرا وردپرس رایگان است ؟.

نام دامنه آدرس وب سایت شما در اینترنت است. این چیزی است که کاربران شما برای دستیابی به سایت شما در مرورگرهای خود تایپ می کنند.

در مرحله بعد ، به میزبانی وب سایت احتیاج خواهید داشت. تمام وب سایت های موجود در اینترنت نیاز به میزبانی دارند. این خانه وب سایت شما در اینترنت خواهد بود.

هاست رایگان برای راه اندازی سایت وردپرس

یک نام دامنه به طور معمول بین 16 هزار تومان تا 600 هزار تومان در سال هزینه دارد و این خیلی مرتب با پسوند سایت شماست و هزینه هاست آن از 10 هزارتومان در ماه شروع می شود.

این خیلی زیاد برای بیشتر افرادی است که تازه شروع به کار می کنند.

خوشبختانه شرکت پارسیان میزبان موافقت کرده است یک دامنه رایگان و یک هاست با تخفیف حداکثری برای خوانندگان این مقاله قرار دهد. در صورتی که میخواهید از این اعتبار استفاده کنید، کافیست به لینک زیر مراجعه نمایید: 

هاست ارزان و سپس روی گزینه ثبت نام هاست کلیک کنید و حجم درخواستی خود  و دامنه دلخواهتان را انتخاب نمایید.

گام دوم

مرحله دوم نوبت به نصب وردپرس میرسد. 

 شما به سادگی باید وارد حساب parsianhost خود شوید و سپس برای شروع بر روی دکمه ورود به وردپرس کلیک کنید.
همچنین می توانید با مراجعه به سایت test.com/wp-admin/ به طور مستقیم از مرورگر خود وارد WordPress شوید.

اگر از یک سرویس میزبانی وبلاگ وردپرس مختلف مانند SiteGround ، HostGator ، WP Engine و غیره استفاده می کنید ، می توانید راهنمای جامع ما در مورد نحوه نصب وردپرس را به صورت دستورالعمل گام به گام برای آن دسته از ارائه دهندگان مشاهده کنید.

پس از راه اندازی وردپرس ، شما می توانید ظاهر وبلاگ خود را به دلخواه خود تنظیم کنید و آن را به صورت اختصاصی وبلاگ نویسی کنید.
ظاهر بصری وبلاگ وردپرس شما توسط موضوعات کنترل می شود. وقتی برای اولین بار از وبلاگ خود بازدید می کنید ، چیزی شبیه به این خواهد بود:
این برای اکثر مردم بسیار جذاب نیست.

سفارشی کردن ظاهر و احساس وبلاگ شما تاکنون یکی از هیجان انگیزترین و پر ارزش ترین بخش در سفر به ایجاد بلاگ وردپرس شماست.

 

هزاران قالب پیش ساخته وردپرس وجود دارد که می توانید در سایت خود نصب کنید. برخی از آنها تم رایگان هستند ، در حالی که برخی دیگر به آنها پرداخت می شود.

می توانید با مراجعه به داشبورد وردپرس و کلیک بر روی نمایش> پوسته ها یک پوسته خوب انتخاب کنید و سپس روی گزینه نصب پوسته کلیک کنید.

https://www.wpbeginner.com

  • seo admin
  • ۰
  • ۰

آموزش وردپرس به چه کار شما می آید؟

آیا به دنبال ایجاد یک وب سایت هستید؟ راه اندازی وب سایت توسط خود شما ممکن است وحشتناک به نظر برسد. بویژه وقتی که شما در این زمینه متخصص نیستید. نگران نباشید ، شما تنها نیستید. من به شما و هزاران نفر دیگر کمک کرده ام  که ساخت وب سایت با وردپرس را خودشان انجام دهند. ما تصمیم گرفته ایم تا کامل ترین راهنمای گام به گام در مورد نحوه ایجاد یک وب سایت بدون یادگیری نحوه کدگذاری را ایجاد کنیم.


نحوه ایجاد یک وب سایت به صورت گام به گام


این راهنما برای کاربران در تمام سنین و سطح مهارت ها مفید است. با این حال ، اگر به کمک نیاز دارید ، می توانید با تیم تخصصی ما در پارسیان میزبان ما تماس بگیرید تا به شما در تنظیم رایگان وب سایت خود کمک کنید.


اگر می خواهید توسط خودتان این کار را انجام دهید ، پس لطفاً راهنمای گام به گام ما در مورد نحوه ساخت وب سایت را دنبال کنید.


در اینجا یک مرور کلی از ابتدا تا پایان کلیه مراحلی که در این راهنما برای شما قدم خواهیم گذاشت ، آورده شده است.

  1.     نحوه یافتن و ثبت نام دامنه به صورت رایگان
  2.     انتخاب بهترین میزبانی وب
  3.     نحوه نصب وردپرس
  4.     یک الگوی برای تغییر طراحی سایت خود نصب کنید
  5.     ایجاد صفحات در وردپرس
  6.     شخصی سازی وردپرس با افزونه‌ها و افزونه‌ها
  7.     منابعی برای یادگیری وردپرس و دریافت پشتیبانی
  8.     با استفاده از آن ، ایجاد وب سایت هایی با ویژگی های بیشتر


قبل از شروع به ایجاد یک وب سایت با وردپرس ، بگذارید برخی از متداول ترین سؤالاتی که دریافت می کنیم را بپوشانیم.


برای ساخت وب سایت به چه چیزی نیاز دارم؟



برای راه اندازی سایت وردپرس خود به سه مورد زیر نیاز خواهید داشت.

  1.     نام دامنه - این نام وب سایت شما مانند google.com است
  2.     میزبانی وردپرس - اینجاست که پرونده های وب سایت شما ذخیره می شود.
  3.    زمان برای یادگیری و خواندن ادامه این مطلب


هزینه یک وب سایت وردپرس چقدر است؟

 

پاسخ این سؤال به این بستگی دارد که به چه نوع وب سایتی می خواهید بسازید. ما یک راهنمای کلمه 2000 را برای شما نوشتیم که توضیح می دهد هزینه ساخت یک وب سایت دقیقا چقدر است.

یک وب سایت تجاری معمولی برای شروع میتواند حداقل با قیمت 150 هزار تومان شروع شود. شما نیاز به خرید یک دامنه .ir که قیمت یک ساله آن 16 هزار تومان و یا دامنه .com دارید که قیمت آن حدود 160 هزار تومان میباشد. همچنین نیاز به یک هاست لینوکس و یا هاست وردپرس دارید که برای شروع میتوانید از هاست لینوکس که ارزان تر است استفاده کنید. برای حجم حدود 200 مگابایت هزینه ای حدود 100 تا 150 هزار تومان در سال انتظار شما را میکشد.

ما به همه کاربران ما توصیه می کنیم که شروع به کار کوچک کنند و بعد از رشد شغلی ، ویژگی های بیشتری را به وب سایت شما اضافه کنند. با این روش در پس انداز خود صرفه جویی می کنید و ضررهای احتمالی را به حداقل می رسانید و از مبالغ اضافی خودداری می کنید.

در این راهنما ، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه می توانید یک وب سایت با هزینه کمتر از 200 هزار تومان ایجاد کنید.

ما همچنین به شما نشان خواهیم داد که چگونه با اضافه کردن ویژگی های بیشتر در آینده بتوانید از آن استفاده کنید.
بهترین پلتفرم وب سایت کدام است؟

بسیاری از سازندگان وب سایت در دسترس هستند که به شما در تنظیم وب سایت کمک می کند. توصیه می کنیم از WordPress خود میزبان به عنوان پلت فرم وب سایت خود استفاده کنید.

وردپرس محبوب ترین پلت فرم وب سایت در جهان است. تقریباً 28٪ از کل وب سایتهای اینترنتی را تأمین می کند.

وردپرس رایگان است و با هزاران طرح و افزونه وب سایت همراه است. بسیار انعطاف پذیر است و تقریباً با همه ابزار و خدمات شخص ثالث در دسترس صاحبان وب سایت است.

ما از WordPress برای ساختن تمامی وب سایتهای ما از جمله این WPBeginner استفاده می کنیم.
چگونه می توان بیشترین استفاده را برای ایجاد یک آموزش وب سایت ایجاد کرد؟

این یک آموزش گام به گام در مورد نحوه ساخت وب سایت است. ما آن را به مراحل مختلف تقسیم کرده ایم و همه چیز را از ابتدا تا انتها طی خواهیم کرد. فقط دستورالعمل ها را دنبال کنید ، و در پایان یک وب سایت بسیار حرفه ای خواهید داشت.

ما همچنین به شما در جهت صحیح اشاره خواهیم کرد تا بتوانید وب سایت خود را بر اساس نیاز شما به سطح بعدی ببرید.

از ایجاد وب سایت خود لذت ببرید.

به یاد داشته باشید اگر به کمک نیاز دارید می توانید با ما تماس بگیرید و ما وب سایت شما را به صورت رایگان راه اندازی می کنیم.

ادامه آموزش را فردا برایتان ترجمه و ویرایش خواهم کرد.

منبع: https://www.wpbeginner.com/

  • seo admin
  • ۰
  • ۰

گوگل اعلام کرده است به‌‌علت شیوع ویروس کرونا، قابلیت SameSite کروم را موقتا غیرفعال می‌کند. SameSite نحوه‌ی عملکرد کوکی‌های متفرقه را در وب‌سایت‌ها تغییر می‌دهد.

گوگل اخیرا اطلاعیه‌ای جدید درباره‌ی مرورگر کروم (Google Chrome) منتشر کرده است. براساس این اطلاعیه‌، اهالی مانتین‌ویو قابلیت سیم‌سایت (SameSite) در مرورگر کروم را به‌‌علت شیوع ویروس کرونا (کووید ۱۹) به‌طور‌موقت غیرفعال کرده‌اند. از زمان انتشار نسخه‌ی ۸۰ گوگل کروم، این مرورگر به‌ قابلیتی با عنوان SameSite مجهز شد که نحوه‌ی عملکرد کوکی‌های متفرقه (ترد پارتی) را در وب‌سایت‌ها دستخوش تغییر می‌کند.

عملکرد اصلی SameSite اعمال تغییراتی در نحوه‌ی رفتار گوگل کروم با کوکی‌ها است. تا پیش از اضافه‌شدن سیم‌سایت، مرورگر کروم به‌صورت پیش‌فرض کوکی‌های بیشتری قبول می‌کرد که در بین آن‌ها کوکی‌های متفرقه هم به‌چشم می‌خورد. به‌دنبال انتشار سیم‌سایت، این رویکرد در کروم تغییر پیدا کرد. تغییر رویکرد کروم بدین‌معنا است که به‌دلیل وجود قابلیت سیم‌سایت، این مرورگر تمامی کوکی‌های متفرقه را مسدود می‌کند، به‌جز کوکی‌هایی که دارنده‌ی هر وب‌سایت به‌طورمشخص بدون‌ مشکل‌بودنِ آن‌ها را تأیید کرده است.

سیم‌سایت ازطریق عملکرد یادشده قصد دارد درزمینه‌ی حفاظت بیشتر از حریم خصوصی کاربر قدم بردارد. درواقع، سیم‌سایت چنین کاری را ازطریق محدودکردن شمار کوکی‌ها انجام می‌دهد. محدودشدن کوکی‌ها باعث می‌شود مجموعه‌ی داده‌های جمع‌آوری‌شده آن‌ها نیز محدود شود تا حریم خصوصی کاربر بیش‌ازپیش در امان بماند. 

باوجوداین، مسدودکردن کوکی‌ها به‌دست SameSite باعث می‌شود برخی وب‌سایت‌ها دچار مشکلات جدی شوند و امکان استفاده از آن‌ها وجود نداشته باشد. این موضوع به‌‌ویژه برای وب‌سایت‌هایی صدق می‌کند که از کوکی‌های متفرقه به‌عنوان بخشی از سیستم لاگین خود استفاده می‌کنند. بسیاری از وب‌سایت‌های بزرگ و شناخته‌شده پیش‌تر به‌روزرسانی‌ شده و کاملا با SameSite سازگاری پیدا کرده‌اند تا دچار مشکل نشوند. با‌این‌حال، گوگل می‌گوید قصد دارد از عملکرد بدون مشکل و باثبات وب‌سایت‌هایی مطمئن شود که درزمینه‌ی ارائه‌ی سرویس‌های اساسی و مهم نظیر سرویس‌های بانکی، سرویس‌های فروش آنلاین مواد غذایی، سرویس‌های دولتی و سرویس‌های بهداشتی فعالیت می‌کنند. این گفته‌های گوگل نشان می‌دهد به‌احتمال زیاد شماری از وب‌سایت‌هایی که در دسته‌ی یادشده فعالیت می‌کنند، هنوز به‌روزرسانی نشده‌اند و با SameSite سازگار نیستند. 

شیوع ویروس کرونا روی وب‌سایت‌ها نیز اثر زیادی گذاشت. دارندگان وب‌سایت‌ها به‌‌علت شیوع کرونا امروزه باید با مشکلات متعددی دست‌و‌پنجه نرم کنند و ظاهرا همین موضوع باعث شده است وب‌سایت‌ها زمان کافی یا منابع موردنیاز برای به‌روزرسانی‌ و سازگاری با SameSite را نداشته باشند. درضمن، وضعیت فعلی نشان می‌دهد احتمالا قرار نیست به این‌ زودی‌ها دارندگان وب‌سایت‌ها به سازگاری وب‌سایتشان با قابلیت SameSite توجه کنند. 

از زمان شیوع کرونا، در بسیاری از کشورها اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را شاهد بوده‌ایم تا افراد تاحدممکن از یکدیگر فاصله داشته باشند و شیوع ویروس کنترل شود. ماندن افراد در خانه باعث شده است میزان مراجعه به وب‌سایت‌ها، به‌‌ویژه وب‌سایت‌های ارائه‌دهنده‌ی خدمات مختلف، بیشتر شود. هرگونه اختلال در این وب‌سایت‌ها به هر دلیلی، می‌تواند خدمت‌رسانی به مردم را دچار مشکل کند. با درنظرگرفتن همین موضوع گوگل تصمیم گرفته است فعلا قابلیت سیم‌سایت را تعلیق کند تا همه‌چیز به‌حالت عادی برگردد. 

این نخستین‌باری نیست که شیوع ویروس کرونا روی مرورگر گوگل کروم اثر می‌گذارد؛ چراکه در مارس نیز گوگل در اطلاعیه‌ای اعلام کرد قصد دارد موقتا اضافه‌کردن قابلیت به مرورگر کروم و سیستم‌عامل کروم OS را متوقف کند و روی به‌روزرسانی‌های امنیتی متمرکز باشد. گوگل در آن زمان گفت تصمیم جدیدش تا حد زیادی به‌دلیل تغییر در برنامه‌های کاری اتخاذ شده است. بااین‌حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد گوگل از آن زمان توسعه‌ی مرورگر کروم و سیستم‌عامل کروم OS را ادامه داده است؛ اما با اتکا بر برنامه‌ای تنظیم‌شده.

منبع: زومیت

  • seo admin